Uploaded image for project: 'Dev - Nexus Repo'
  1. Dev - Nexus Repo
  2. NEXUS-8857

Task shows "Unknown running" on STARTING

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.0-m5
    • Fix Version/s: 3.0.0-m5
    • Component/s: Scheduled Tasks, UI
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Chrome MacOSX
    • Story Points:
      0.5
    • Sprint:
      Sprint 45

      Description

      After running the Rebuild Maven Repository Metadata task, I refreshed to see the status and noticed it said "Unknown running".
      This appears to be the default return.
      Analysis from Brad Beck states the task may be STARTING and suggestion is to add a state for that.

      I feel like this may be a recent change but maybe just unlucky timing on my side. I did not check older NX3 (task (re)added in m4) or NX2 at this time.
      I waffled between Bug and Improvement; bug for now but made it trivial.
      Debug was off when I noticed this.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              jtom Joe Tom
              Reporter:
              jtom Joe Tom
              Last Updated By:
              Peter Lynch
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response:

                  tigCommentSecurity.panel-title