Uploaded image for project: 'Dev - Nexus Repo'
  1. Dev - Nexus Repo
  2. NEXUS-8750

Loading message not over area, frame or totally on screen

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Incomplete
    • Affects Version/s: 3.0.0-m4, 3.0.0-m6
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Rapture, UI
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Chrome MacOSX

      Description

      See vid.
      Basically, testing NEXUS-8707, I noticed that pulling a dropdown list for mapping external roles (specifically I was reviewing LDAP) had the loading message due to time taken but it did not appear over the dropdown, not over the whole frame and not even totally on screen.
      I asked Daniel Sauble and he said this could be ticketed for work.

      I marked trivial because after the first time, the loading message does not appear (probably cached?) so this occurs once a session. My default load of Crowd only has one user so this didn't occur there either though I imagine the concept is the same.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              jtom Joe Tom
              Last Updated By:
              Peter Lynch
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  tigCommentSecurity.panel-title