Uploaded image for project: 'Dev - Nexus Repo'
  1. Dev - Nexus Repo
  2. NEXUS-8653

LDAP's Verify User Mapping button errors and does nothing

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.0-m4
    • Fix Version/s: 3.0.0-m4
    • Component/s: LDAP, UI
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Chrome MacOSX
    • Story Points:
      0.5
    • Sprint:
      Sprint 43

      Description

      Noticed that in NX3, when configuring LDAP, the Verify User Mapping button gives the attached error and does nothing.
      This also appears as a JS error in the console:
      "Uncaught ReferenceError: me is not defined
      nexus-coreui-plugin-prod.js?_v=3.0.0-SNAPSHOT&_dc=1432064146870:1"

      ADDENDUM: This shows as "Uncaught ReferenceError: me is not defined - LdapServers.js?_dc=1432066923264:433" with ?debug on.

      This works in NX2.
      I did not check older milestones of NX3 but this is not regression of the ticket discovered by.

      I am leaving this major because this is a super easy way to make sure this configuration is working before actually working with LDAP stuff. I am not sure if there's anywhere else that does that in one button click which makes for a poor workaround.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              jtom Joe Tom
              Reporter:
              jtom Joe Tom
              Last Updated By:
              Peter Lynch Peter Lynch
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response:

                  tigCommentSecurity.panel-title