Uploaded image for project: 'Dev - Nexus Repo'
  1. Dev - Nexus Repo
  2. NEXUS-200

NPE on startup having a repositoyGroup without repositories

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.0-beta
    • Fix Version/s: 1.0-beta, 1.0
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      linux-x86-32

      Description

      After removing all repositories from a group via the web ui the restarting of the server fails:

      Caused by: java.lang.NullPointerException
      at org.sonatype.nexus.proxy.registry.DefaultRepositoryRegistry.addRepositoryGroup(DefaultRepositoryRegistry.java:151)

      The contentClass is null since there are no memberRepositories so logging fails:
      getLogger().info(
      "Added repository group ID=" + groupId + " (contentClass=" + contentClass.getId()
      + ") with repository members of (in processing order) " + memberRepositories );

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            koconnor Kristine O'Connor
            Reporter:
            deleted_user Deleted User
            Last Updated By:
            Peter Lynch Peter Lynch
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Date of First Response:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0h
                0h
                Logged:
                Time Spent - 1h
                1h

                  tigCommentSecurity.panel-title